Alle soorten ontruimingen


Wij ontzorgen u bij het ontruimen van huurwoning, koopwoning, bedrijfspand en zorgkamer. Er is niets zo emotioneel als het leegruimen van een woning. Vaak gebeurt dit naar aanleiding van een overlijden of verhuizing naar een zorgcentrum. Daarom is het belangrijk, dat wanneer u de ontruiming niet zelf doet, dit overlaat aan professionals die dit met respect voor u uitvoeren.


De boedel krijgt zoveel mogelijk een herbestemming via goede doelen waarmee wij samenwerken. Opkopen van de boedel is in combinatie met een ontruiming ook mogelijk. 

"Na het overlijden van mijn moeder, zag ik erg op tegen het leegruimen van haar woning."


Wanneer de laatst levende ouder overlijdt en je als kind voor het ontruimen van de woning komt te staan, is dat niet gemakkelijk. Natuurlijk wil je als familie door de boedel heen op zoek naar de benodigde papieren en de persoonlijke spullen. Maar het opruimen van de overgebleven inboedel is een ander verhaal. Dat valt meestal niet mee. En waar haal je de tijd vandaan om de boedel op te ruimen en waar ga je met alle boedel naar toe? 


Voor deze werkzaamheden kunt u ons inhuren. Wij zorgen ervoor dat alle nog bruikbare boedel een herbestemming krijgt, via de goede doelen waarmee wij samenwerken. En wat niet bruikbaar is, voeren wij met eigen auto's af naar de vuilstort. Er komt géén afvalcontainer voor de deur, waar iedereen van alles uit kan halen of bij kan gooien. Dat vinden wij wel zo respectvol. Zijn er nog goederen van waarde? Dan kunnen wij deze op uw naam verkopen via diverse kanalen. Inkopen van verkoopbare boedel behoort ook tot de mogelijkheden, dan wordt dit verrekend met de kosten voor de ontruiming.


Voordat wij gaan ontruimen, komen wij het liefst persoonlijk bij u langs in de woning. Op deze manier kunnen wij precies zien wat er moet gebeuren en vertellen wij u precies hoe wij te werk gaan. En zo weet u ook wie u in huis haalt, want er is veel concurrentie qua woningontruimers, maar ook is het kwaliteitsverschil erg groot. Lukt een persoonlijk bezoek niet, zoals bij het op korte termijn moeten leegruimen van een zorgkamer, dan kunnen we de kosten en mogelijkheden ook telefonisch bespreken.


Na afloop van de offerte-afspraak worden alle details van de ontruiming, schriftelijk aan u bevestigd.

Copyright © Alle rechten voorbehouden

Deze website maakt gebruik van cookies. Door te klikken op "Accepteren" gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Accepteren